Over New reubens sport

39 jaar ervaring

Team New Reubens Sport

In 1982 startte Hendrik Reubens samen met zijn vrouw Marina uit zijn passie voor het wielrennen een nieuwe fietsenzaak in Sijsele met de naam Reubens Sport. Aanvankelijk werden vooral koersfietsen aangeboden, maar het assortiment werd uitgebreid met stadsfietsen. De zaak groeide en in 1992 drong een eerste uitbreiding zich op. De winkel en de werkplaats werden uitgebreid.

Reubens Sport werd een gevestigde waarde in de streek. Voor de sportliefhebbers werden alle accessoires voor de wielersport in het aanbod opgenomen zoals wielerkledij, voedingssupplementen, ed. Ook het assortiment fietsen breidde verder uit. Zo deed sinds 1998 de elektrische fiets zijn intrede. Een volgende uitbreiding van de zaak drong zich op. In 2002 ging het gebouw helemaal tegen de vlakte en een nieuwe, imposante winkelruimte met twee verdiepingen werd opgetrokken.

fietsenwinkel New Reubens Sport
Fietsenwinkel New Reubens Sport

Jan, de zoon van Hendrik, had ook de wielermicrobe te pakken. Hij volgde een opleiding voor fietsmaker en hielp al vanaf zijn jeugd mee in de zaak, eerst op leercontract en daarna vast in dienst. Sinds 1 januari 2015 is hij samen met zijn vrouw Els de nieuwe zaakvoerder. De naam van de zaak werd omgedoopt in ‘New Reubens Sport’.